MonkeyMiner

Process Mining Trainingen

MonkeyMining verzorgt Process Mining training. Deze trainingen stellen klanten in staat om direct aan de slag te gaan met Process Mining en Data Science. Onze trainers hebben allemaal ervaring vanuit de praktijk, dit zorgt ervoor dat de vertaalslag van theorie naar praktijk goed gemaakt kan worden. Onze trainers zijn verbonden aan kennisorganisaties zoals Hogeschool Utrecht, Avans University en Nyenrode Business University.

Wij verzorgen onze trainingen en workshops zowel via het open rooster bij ons in Houten (5 minuten lopen vanaf het station) maar ook op locatie (incompany) bij jouw organisatie. De agenda van onze open rooster trainingen staat vermeld bij de diverse trainingen. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via info@monkeymining.com

Process mining trainingen

Overzicht Process Mining training

Process Mining Basis

Process mining is data science toegepast op bedrijfsprocessen. Heeft u altijd al willen weten hoe uw processen werken? Komt de werkelijkheid overeen met de procesmodellen van uw organisatie? Kunt u knelpunten ontdekken binnen uw processen?

Incompany

Al onze trainingen en masterclasses zijn ook bij u op locatie te volgen. Via ons in company programma maken wij de training op maat voor uw deelnemers.

Process Mining Advanced

Leer alles over Proces- en Data Mining, we behandelen het vakgebied van A tot Z. Van het opzetten van het project, het voorbereiden van gegevens tot verbluffende analyses en inzichtelijke visualisaties.

3-daagse Process Mining training

Krijg een volledig beeld van wat Process Mining precies inhoud. Van procesanalyses, ontdekken, verbeteren, conformeren tot processen perfectioneren aan de hand van cases!

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS