MonkeyMiner

Implementatie

Process Mining implementatie

Met de Process Mining software van MonkeyMining krijgt jouw organisatie een belangrijke tool in handen als het gaat om het verbeteren van processen. Het uiteindelijke succes van het gebruik van de software hangt af van de manier waarop je de tool inzet. Een gedegen Process Mining implementatie binnen jouw organisatie is hierbij belangrijk. Op deze pagina lees je alles over de MonkeyMining werkwijze.

De MonkeyMining implementatie

in 4 stappen

Succesvolle Process Mining implementatie binnen jouw organisatie

j

Intake

Gedurende de intake verdiepen wij ons in jouw uitdaging en maken we gezamenlijk een plan om jouw doelen te realiseren.

Proof of Concept

Om doelgericht aan het werk te gaan met Process Mining adviseren wij om te starten met een Proof of Concept.

Resultaten presenteren

Het resultaat vormt de basis voor de business case, die het succes van onze software aantoonbaar bewijst.

Implementeren

Met het structureel implementeren van Process Mining helpen we je graag met onze partners en trainingen.

j

Starten met Process Mining

Bij het starten met Process Mining, heb je wellicht vragen over de hoeveelheid beschikbare data of over de kwaliteit van deze data.

Het is onze ervaring dat organisaties veel minder data nodig hebben, dan dat men vooraf denkt. En dat er vaak meer data voorhanden is, dan dat men zich vooraf had gerealiseerd.

Met de Data-discovery sessie ondersteunen wij je bij het voorbereiden van je data. Tijdens de Data-discovery sessie onderzoeken wij samen met jou:

  • de benodigde data
  • de verschillende bronnen van data
  • de kwaliteit van de data

Na de Data-discovery weet je direct of er voldoende data beschikbaar is om verzekerd te zijn van een resultaat uit je Process Mining project.

Proof of Concept

Om jou en je organisatie doelgericht op weg te helpen met het succesvol inzetten van Process Mining, adviseren wij om te starten met een Proof of Concept (PoC).

Vanuit een actueel vraagstuk uit je organisatie, starten we een Proof of Concept. We formuleren een onderzoeksvraag, definiëren succescriteria en bepalen de doorlooptijd. De volgende stap is het toepassen van Process Mining op jouw data. Na afloop van de PoC heb je een antwoord op je onderzoeksvraag en heb je ondervonden hoe Process Mining in zijn werk gaat.

Afrondend gebruiken we het resultaat van de Proof of Concept voor jouw business case, die het succes van onze Process Mining software en aanpak aantoonbaar bewijst. Hiermee helpen wij jou met het creëren van draagvlak binnen je organisatie voor het succesvol implementeren van Process Mining.

Resultaten presenteren

De resultaten van Process Mining wil je delen met diverse stakeholders. MonkeyMiner biedt jou functionaliteit om de resultaten te presenteren en te vertalen naar aansprekende voorbeelden uit je dagelijkse praktijk.

Omdat iedere stakeholder behoefte heeft aan andere visualisaties van de data ondersteunen wij dit proces met verschillende functionaliteiten. Het juist presenteren van de data zorgt voor draagvlak van jouw Process Mining traject en helpt bij het opstellen van een business case voor Process Mining.

Process Mining implementatie

Wij bieden je ondersteuning bij het invoeren van methodieken, die een juiste manier van werken met data in je organisatie waarborgen, om de Process Mining implementatie binnen jouw organisatie tot een succes te maken. Vanuit een solide aanpak kun je optimaal profiteren van de vele voordelen, die Process Mining jouw organisatie kunnen opleveren.

Wij helpen je graag om met Process Mining maximaal resultaat te halen uit je doelen. Je kunt gebruik maken van ons aanbod van:

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS