MonkeyMiner

Risico’s beheersen

Risico’s beheersen is voor het voortbestaan van organisaties essentieel. Om risico’s goed te beheersen moeten organisaties zich bewust zijn van de urgentie om risico’s te monitoren en te beperken. Veelal gaat het om operationele risico’s, die het gevolg zijn van ontoereikende of gebrekkige interne processen.

Met Process Mining kun je processen monitoren en analyseren en is het mogelijk om potentiële risico’s te identificeren, beoordelen en beheersmaatregelen implementeren.

Het resultaat van Process Mining helpt je om risico’s te beheersen, doordat je in staat bent om doelgericht risicobeheersmaatregelen op te nemen in je processen. Tevens kun je met Process Mining direct zien of bedachte beheersmaatregelen consequent op het juiste moment worden toegepast en uitgevoerd. Indien er toch knelpunten aanwezig zijn, kun je tijdig ingrijpen en besturen.

risico's beheersen

Voordelen risico’s managen met MonkeyMiner

Ontdekken van risico’s

Ontdek hoe vaak risico’s zich voordoen in de praktijk en beoordeel of genomen beheersmaatregelen succesvol zijn geweest.

Tijdig ingrijpen en bijsturen

Door het continu meten en controleren van processen kunt u met actuele rapportages tijdig ingrijpen bij risico’s en beheersmaatregelen bijsturen.

Voorspellen van de afloop

Met Predictive Analytics voorspelt u de waarschijnlijkheid op een goede of slechte afloop op basis van het beoordelen van gegevens uit het verleden.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS