MonkeyMiner

Richtlijnen en protocollen

Organisaties, zoals zorg- en overheidsinstellingen, hebben in toenemende mate te maken met regeldruk en verantwoording, wat ten koste gaat van de dienstverlening. Richtlijnen en protocollen naleven heeft een steeds grotere impact op de dagelijkse werkzaamheden.

Process Mining helpt je organisatie bij het verder automatiseren om richtlijnen en protocollen naleven eenvoudiger te maken. Door de bijbehorende processen te analyseren, krijgt je organisatie beter inzicht in de administratieve lasten die horen bij het monitoren van deze verplichtingen.

Aan de hand van de resultaten van Process Mining kun je pijnpunten identificeren en oplossen. Hiermee ben je in staat om aan te tonen dat je voldoet aan de gestelde richtlijnen en protocollen. Ook kun je individuele cases of groepen analyseren en zo beheersmaatregelen implementeren voor een goede naleving van de gestelde eisen.

richtlijnen

Voordelen richtlijnen en protocollen naleven met MonkeyMiner

Voorkomen van onregelmatigheden

Door het monitoren en analyseren van uw processen op de naleving van interne en externe richtlijnen en protocollen, kunt u actief afwijkingen opsporen.

Verlagen van de regeldruk

Faciliteer uw interne organisatie door het efficiënt doorlopen van processen om maximale dienstverlening te kunnen bieden.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS