Monkeyminer

Processen digitaliseren

Digitalisering biedt volop technologische mogelijkheden en kansen voor het verbeteren van de dienstverlening. Processen digitaliseren is daarom voor veel organisaties een prioriteit. Dit betekent dat veel bestaande processen in kaart moeten worden gebracht.

Met behulp van Process Mining kun je de bestaande processen digitaliseren en visualiseren. Als resultaat krijg je inzicht in welke routes worden afgelegd binnen je processen. Hiermee krijg je inzicht in bijvoorbeeld wachttijden, ander oponthoud, extra proces stappen en bottlenecks binnen jouw processen.

Met de verkregen inzichten kun je vervolgens je processen digitaliseren. Door deze digitale processen te blijven monitoren, analyseren en evalueren met Process Mining, kun je de dienstverlening vanuit jouw processen continu blijven afstemmen op de verwachtingen.

processen digitaliseren

Voordelen van processen digitaliseren met MonkeyMiner

f

Digitaliseren van bestaande processen

Krijg met minimale data inzicht in de daadwerkelijke processen ten opzichte van abstract getekende procesmodellen. U kunt direct beginnen met het digitaliseren van uw dienstverlening.

/

Inzichtelijk maken van lopende processen

Krijg inzicht in de status is van een proces van een specifieke case en wat de afgelegde route is binnen dit proces.

Voorspellen van de uitkomst van processen

Door patronen te ontdekken uit bestaande data van voorgaande processen en deze te vergelijken met een huidig proces, kunt u voorspellen wat de uitkomst zal zijn. Op deze manier kunt u proactief beslissingen nemen en kansen, risico’s en acties rond een specifieke casus bepalen.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS