Process Mining

Supply Chain Management

Process Mining voor Supply Chain Management

Wanneer je een supply chain manager vraagt om het leveringsproces te schetsen, zal hij je waarschijnlijk vertellen dat het proces begint wanneer een bestelling wordt geplaatst en eindigt wanneer de bestelling wordt gesloten. Maar als je beter kijkt naar hoe klanten het proces werkelijk gebruiken, zul je merken dat het veel minder rechtlijnig is dan een standaardpad. Bedrijven moeten vaak handmatige procesafwijkingen en uitzonderingen maken om elke bestelling af te ronden. Process Mining voor Supply Chain Management is een manier voor organisaties om te visualiseren hoe processen binnen de toeleveringsketen feitelijk verlopen. Dit in tegenstelling tot hoe de processen naar verwachting zouden moeten verlopen. Dit gebeurt aan de hand van event log’s. Data die onderliggende systemen automatisch opslaan. Met Process Mining leer je ook beter begrijpen hoe inefficiënties jouw supply chain beïnvloeden.

supply chain management

Process mining kan worden gebruikt om betere dienstverlening te ontwikkelen, overtollige voorraden te verminderen en kosten van productie en logistiek te verlagen.

Lees over Process Mining voor

Supply Chain Management

Dienstverlening

Optimaliseren van de klantbeleving

Optimaliseer klantcontact processen en speel beter in op de behoefte van de klant en biedt meer toegevoegde waarde.

Lees meer over klantbeleving optimaliseren

Optimaliseren van processen

Door het verkrijgen van inzicht in de knelpunten van een proces kun je doelgericht verbeteringen aanbrengen.

Lees meer over processen digitaliseren

Risk Management

Managen van risico's

Door het continu meten en controleren van processen kun je met actuele rapportages tijdig ingrijpen bij risico’s en je beheersmaatregelen bijstellen.

Lees meer over risico’s managen 

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS