Process Mining

Auditors en Financials

Process Mining voor Auditors en Financials 

Financiële processen vormen belangrijke bouwstenen van elke organisatie en Process Mining voor auditors en financials kan hierbij een grote hulp zijn. Auditors en financials zijn door de grote toename van data binnen organisaties steeds meer afhankelijk van de werking van de interne processen om de kwaliteit van financiële gegevens en betrouwbaarheid van rapportages te borgen. Deze processen zijn ook van groot belang bij het beheersen van de risico’s.

Ten opzichte van theoretische beschrijvingen van processen helpt Process Mining bij het verkrijgen van actueel inzicht in het verloop van je financiële processen. Process Mining geeft je accurate informatie over individuele gevallen of geaggregeerde overzichten van teams, afdelingen of andere dwarsdoorsneden.

Het resultaat van Process Mining draagt in hoge mate bij aan een goede bedrijfsvoering. Inzicht in waardevolle informatie biedt jou de mogelijkheid om je financiële processen te verbeteren, beheersmaatregelen te toetsen en om risico’s te managen.

auditors financials

Lees over Process Mining voor Auditors en Financials

Dienstverlening

Verbeteren van financiële processen

Gebruik onderliggende (financiële) data om uw processen te analyseren en te optimaliseren.

Lees meer over processen digitaliseren

Risk Management

Managen van risico's

Door het continu meten en controleren van processen kunt u met actuele rapportages tijdig ingrijpen bij risico’s en beheersmaatregelen bijsturen.

Lees meer over risico’s managen 

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS