MonkeyMiner

Churn verlagen

De kosten om bestaande klanten te behouden zijn vaak minder hoog, dan de kosten om nieuwe klanten te werven. Het voorkomen dat klanten jouw product of dienst niet meer afnemen is dan ook van groot belang. Je churn verlagen is een eenvoudige manier om je bedrijfsresultaat te verbeteren.

Met Process Mining kun je de data van je processen analyseren en krijg je inzicht in de klanten die overwegen te vertrekken en waarom.

Als resultaat van Process Mining kan jouw organisatie gerichte campagnes inrichten binnen je klantcontact processen, die de loyaliteit van je klanten verhogen. Hiermee kun je voorkomen dat klanten overstappen naar een concurrent.

churn verlagen

Voordelen churn verlagen met MonkeyMiner

Voorspellen van churn

Detecteer welke klanten over gaan stappen en waarom. Stem uw retentie processen hierop af, zodat klanten behouden blijven.

Verhogen van loyaliteit

Analyseer uw retentie processen, waardoor u uw loyaliteitsprogramma zo kunt afstemmen dat klanten met de juiste communicatie op het juiste moment uw meerwaarde ervaren.

v

Stroomlijnen van klantcontact

Identificeer waar en hoe klanten uw interactie en dienstverlening processen ervaren. Zorg voor focus op het verbeteren van die deelprocessen, die de meeste impact hebben.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS