PROCESS MINING SOFTWARE

MonkeyMiner

monkeymining-software-on-screen

Process Mining Software

MonkeyMiner is Process Mining software die bestaat uit verschillende modules om direct te kunnen starten met Process Mining binnen uw organisatie. Aangezien deze software eenvoudig in gebruik is, kan iedereen binnen uw organisatie beginnen met Process Mining.

MonkeyMiner is gebruiksvriendelijke Process Mining software, waarmee je in staat bent om binnen jouw organisatie diverse processen te verkennen, de opgeslagen data te prepareren en te analyseren en de uiteindelijke resultaten overzichtelijk te presenteren.

Door de inzet van MonkeyMiner, kun je jouw processen en data continu analyseren, waardoor je snel afwijkingen kunt constateren, om vervolgens bedrijfskritische processen binnen jouw organisatie te verbeteren.

MonkeyMiner modules

DATACRUNCHER

DATACRUNCHER

Prepareer je data

Een praktische methode die data geschikt maakt voor Process Mining.

MEER INFO
PROCESS MINING

PROCESS MINING

Verwerk je data

Een tool die accuraat processtromen visueel in kaart brengt.

MEER INFO
PROCESS ANALYTICS

PROCESS ANALYTICS

Analyseer je data

Analyseer de Process Mining resultaten om je processen te verbeteren.

MEER INFO
REPORTING

REPORTING

Presenteer je data

Deel inzichten en bevindingen snel en eenvoudig met collega's.

MEER INFO

Waarom kiezen voor MonkeyMining?

Zes redenen om voor Process Mining software van MonkeyMining te kiezen.

Monkeyminer-mineflow-on-screen
Veiligheid

MonkeyMiner is een cloud gebaseerde SaaS oplossing, die wordt gehost in West-Europese datacentra en gebruik maakt van SSL-coderingen voor het versleutelen van data en login gegevens. 

Privacy

Voor het gebruik met MonkeyMiner zijn alle persoons-gerelateerde gegevens geanonimiseerd om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de laatste AVG wet- en regelgeving.

Audit

MonkeyMiner legt alle handelingen die binnen het platform worden ondernomen vast, waardoor te allen tijde geraadpleegd kan worden wie welke acties heeft uitgevoerd.

Algoritme

MonkeyMiner maakt gebruik van ‘state-of-the-art’ algoritmes voor het verwerken van data. Er wordt continu geïnvesteerd in innovatie om de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen direct te implementeren.

Schaalbaar

MonkeyMiner is als cloud oplossing bijzonder schaalbaar, waardoor het aantal gebruikers en de hoeveelheid data eenvoudig kan worden opgeschaald en er altijd voldoende rekenkracht aanwezig is.

Multi-inzetbaar

MonkeyMiner kan zeer flexibel en op maat worden ingericht voor specifieke situaties en behoeften. Ieder Business Process Management en Data Science project wordt ondersteund.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS