PROCESS MINING SOFTWARE

MonkeyMiner

monkeymining-software-on-screen

Process Mining Software

MonkeyMiner is Process Mining software die bestaat uit verschillende modules om direct te kunnen starten met Process Mining binnen uw organisatie. Aangezien deze software eenvoudig in gebruik is, kan iedereen binnen uw organisatie beginnen met Process Mining.

MonkeyMiner is gebruiksvriendelijke Process Mining software, waarmee je in staat bent om binnen jouw organisatie diverse processen te verkennen, de opgeslagen data te prepareren en te analyseren en de uiteindelijke resultaten overzichtelijk te presenteren.

Door de inzet van MonkeyMiner, kun je jouw processen en data continu analyseren, waardoor je snel afwijkingen kunt constateren, om vervolgens bedrijfskritische processen binnen jouw organisatie te verbeteren.

MonkeyMiner modules

DATACRUNCHER

DATACRUNCHER

Prepareer je data

Een praktische methode die data geschikt maakt voor Process Mining.

MEER INFO
PROCESS MINING

PROCESS MINING

Verwerk je data

Een tool die accuraat processtromen visueel in kaart brengt.

MEER INFO
PROCESS ANALYTICS

PROCESS ANALYTICS

Analyseer je data

Analyseer de Process Mining resultaten om je processen te verbeteren.

MEER INFO
REPORTING

REPORTING

Presenteer je data

Deel inzichten en bevindingen snel en eenvoudig met collega's.

MEER INFO

De MonkeyMiner Software

projecten-monkeyminer

Werken met projecten

Aanmaken nieuw project

In MonkeyMiner kun je nieuwe projecten aanmaken die je wilt analyseren. Geef projecten een naam, selecteer vervolgens de log-file en upload deze. Je krijgt een melding zodra de log-file klaar is.

Projecten overzicht

Je kunt een project selecteren om te analyseren. Je kunt hier onder andere het verwerkingsrapport raadplegen. Dit rapport laat eventuele afwijkende zaken in de log-file zien. Ook kun je hier bestaande projecten verwijderen.

Process Mining

Mine je processen

Je kunt de logfile die je geselecteerd hebt minen. Door middel van verschillende filters en weergave opties kun je jouw flow zo vormgeven zodat hij de juiste informatie bevat die jij nodig hebt voor je analyse.

Mine activiteiten

Naast het minen van de flow kun je ook activiteiten minen. Hiermee krijg je inzicht in de activiteiten die vooraf gaan aan en die volgen op de desbetreffende activiteit. Doormiddel van percentages wordt er aangegeven hoeveel cases van en naar een bepaalde activiteit gaan. 

projecten-monkeyminer
projecten-monkeyminer

Grafieken

Top 10 grafieken

Top 10 grafieken geven een totaal overzicht van de logfile; aantal cases, aantal activiteiten en aantal events. Top 10 grafieken geven inzicht in de langst durende cases, cases met de meeste activiteiten en events. Je kunt een case selecteren door op de grafiek te klikken. Daarmee krijg je inzicht in de betreffende case en kun je ook de flow van de betreffende case raadplegen.

Open cases

De grafiek geeft inzicht in het aantal cases dat per dag in het proces in behandeling is. Door met je muis over de grafiek te gaan kun je de exacte datum en het exacte aantal cases zien. Deze grafiek geeft je inzicht in mogelijke seizoens-, maand-, week- en dagpatronen. Daarnaast kun je de grafiek gebruiken voor capaciteitsplanning.

Duur

MonkeyMiner geeft je inzicht in het percentage cases dat binnen een bepaalde doorloopt gereed is. Hiermee krijg je een inzicht in de verdeling van de doorlooptijd.

Duur / aantal

Laat het verband tussen de doorlooptijd en het aantal events van alle cases in de logfile zien. Hiermee kun je outliers zichtbaar maken maar ook zien of er een bepaalde clustering van cases is.

Handige functionaliteiten

Activiteiten overview

MonkeyMiner geeft je ook inzicht in de frequentie van de activiteiten in het proces. Als je ook de resources in de logfile hebt zitten krijg je ook inzicht in de resources die de activiteiten uitvoeren. Door een activiteit te selecteren kun je inzoomen op de betreffende activiteit.

Alle cases

MonkeyMiner geeft je een overzicht van de gegevens van alle cases. Je kunt in het overzicht zoeken om de alle gegevens van één case, de events op één dag of van één activiteit te bekijken.

Start- en eindactiviteiten

Start- en eindactiviteiten geven je inzicht in de activiteiten waar het proces mee start en eindigt. Daarnaast wordt het percentage van het aantal cases dat start of eindigt met de betreffende activiteit berekend. Hiermee krijg je inzicht in mogelijk onverwachte proces start of einde. De start- en eind-activiteiten kunnen daarnaast handige filters zijn bij het minen. Zo krijg je inzicht of het proces met een bepaalde start of einde een ander verloop kent.

Sociale netwerken

Overlap in activiteiten geeft je inzicht of de resources dezelfde activiteiten uitvoeren. Daarmee krijg je inzicht in samenwerking in de organisatie en de mate van functionele indeling. De overlap in cases geeft je inzicht of de resources samen aan dezelfde cases werken. Dit geeft inzicht in mogelijke klantorientatie van de organisatie.

projecten-monkeyminer

Waarom kiezen voor MonkeyMiner?

Zes redenen om voor Process Mining software van MonkeyMining te kiezen.

Veiligheid

MonkeyMiner is een cloud gebaseerde SaaS oplossing, die wordt gehost in West-Europese datacentra en gebruik maakt van SSL-coderingen voor het versleutelen van data en login gegevens. 

Privacy

Voor het gebruik met MonkeyMiner zijn alle persoons-gerelateerde gegevens geanonimiseerd om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de laatste AVG wet- en regelgeving.

Audit

MonkeyMiner legt alle handelingen die binnen het platform worden ondernomen vast, waardoor te allen tijde geraadpleegd kan worden wie welke acties heeft uitgevoerd.

Algoritme

MonkeyMiner maakt gebruik van ‘state-of-the-art’ algoritmes voor het verwerken van data. Er wordt continu geïnvesteerd in innovatie om de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen direct te implementeren.

Schaalbaar

MonkeyMiner is als cloud oplossing bijzonder schaalbaar, waardoor het aantal gebruikers en de hoeveelheid data eenvoudig kan worden opgeschaald en er altijd voldoende rekenkracht aanwezig is.

Multi-inzetbaar

MonkeyMiner kan zeer flexibel en op maat worden ingericht voor specifieke situaties en behoeften. Ieder Business Process Management en Data Science project wordt ondersteund.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS