MonkeyMiner

Prijzen

Prijsmodel

MonkeyMiner is een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing. Voor organisaties waarbij een SaaS omgeving niet wenselijk is, hebben wij een On-Premises variant beschikbaar voor je lokale omgeving. Wij stellen MonkeyMiner altijd ter beschikking op basis van een site licentie.

De site licentie word vastgesteld op basis van de omvang van jouw organisatie. Dit betekent dat MonkeyMining een vast jaarlijks tarief hanteert, ongeacht het aantal gebruikers binnen jouw organisatie. Dit vaste jaarlijkse tarief omvat de software, de hosting, support en maintenance. Tevens heb je automatisch toegang tot de laatste updates en upgrades van de software.

Doordat MonkeyMining een site licentie model hanteert, kan het eenvoudig geadopteerd worden door jouw organisatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afnemen van de hoeveelheid seats en de toewijzing van deze seats en je kunt je focus volledig richten op het gebruik van MonkeyMiner voor al je Process Mining en Business Process Management projecten.

Partner programma

Speciaal voor consultancy partijen, die partner willen worden van MonkeyMining, hebben we een aantrekkelijk partner programmaInformatie over het partner programma kun je terugvinden op de pagina Partners.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS