Masterclass

Process Mining

Masterclass – Process Mining

Gratis masterclass process mining
Ster_full

9,3 uit 742 ervaringen

Info masterclass

tijd      Halve dag – 09.00 tot 12.30

euro     Gratis

taal      Nederlands

locatie      Online

Ontdek de kracht van Process Mining

check     Krijg inzicht in je bedrijfsprocessen op detailniveau

check    Signaleer knelpunten

check    Identificeer procesverbeteringen

Inschrijven 

3200+ deelnemers zijn je voorgegaan.

 

 

Inschrijfdatum

Wat ga je doen?

Tijdens deze masterclass ervaar je de mogelijkheden van Process Mining en ontdek je de toegevoegde waarde voor je organisatie. Aan het einde van de masterclass heb je alles in handen om de volgende dag te starten met jouw Process Mining project.

Process Mining

Process Mining is een techniek om snel inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Medewerkers, burgers en cliënten laten overal een digitale voetafdruk achter in de IT systemen die zij gebruiken. Deze verborgen schat aan informatie is binnen iedere organisatie beschikbaar en bestaat uit log files. Process Mining is een big data technologie voor deze small data. Hiermee kunnen we de digitale voetafdruk volgen en de processen in je organisatie visualiseren en analyseren. Het onthult tekortkomingen en maakt processen transparanter, sneller en kosten effectiever.

Roderick Schreuder

Roderick Schreuder

Roderick Schreuder is een technologie ondernemer en data science expert. Hij heeft + 20 jaar ervaring in verschillende sectoren bij organisaties zoals Philips, ING, Heerema, Achmea, NXP en Belastingdienst. Sinds 2006 is hij betrokken bij BiZZdesign en heeft zich recent gestort op de data science techniek ‘Process Mining’ bij MonkeyMining. Roderick is regelmatig gastspreker op conferenties en congressen en wordt regelmatig gevraagd om technologie inspiratiesessies voor directies en management teams te faciliteren. Daarnaast is hij verbonden aan de Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool en Business University Nyenrode.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!