We hebben een nieuwe collega! In januari is Frederik Warnaars begonnen bij MonkeyMining. Hij gaat zich bezig houden met business development.

MonkeyMining logo

Collega Frederik stelt zich voor

Hoi! Mijn naam is Frederik Warnaars. Deze maand ben ik gestart bij MonkeyMining. De reden waarom ik aan de slag ben gegaan bij MonkeyMining zijn de vele toepassingsmogelijkheden voor Process Mining en de positie die MonkeyMining in deze markt heeft. Ik zie veel kansen voor Process Mining en was onder de indruk van de voorspellingen die onderzoeksbureaus als Gartner en Forrester doen over de potentie van de technologie en hoe belangrijk dit wordt voor bedrijven.

Foto van collega Frederik

Binnen MonkeyMining ben ik verantwoordelijk voor de positionering en inzet van onze technologie bij nieuwe klanten en ga ik het partnerkanaal verder uitbouwen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een Amerikaans software bedrijf op het gebied van Intelligent Automation en Cognitive Capture. Na het ontdekken van MonkeyMining zag ik ook voor deze markt direct mogelijkheden. Met de technologie van MonkeyMining is het mogelijk om processen razendsnel te visualiseren en analyseren en op basis van deze inzichten systemen aan te passen. Het mooiste van alles is dat dit gebeurt op basis van logfiles uit de IT systemen die gebruikt worden. Het stelt je in staat om te handelen op basis van feiten in plaats van te gissen op basis van gevoelens. Dit maakt Process Mining eigenlijk onmisbaar als je het hebt over oplossingen zoals Robotic Process Automation of systemen die afhankelijk zijn van workflows.

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden van Process Mining en wat het jouw organisatie kan brengen? Dan adviseer ik je om je in te schrijven voor de gratis masterclasses Process Mining of om een afspraak met mij te maken!

Neem gerust contact met mij op via frederik.warnaars@monkeymining.com  Tot binnenkort!

Zelf aan de slag met Process Mining binnen jouw organisatie?

Schrijf je in voor de gratis Masterclass!

Roderick Schreuder

Roderick Schreuder

Roderick Schreuder is een technologie ondernemer en data science expert. Hij heeft + 20 jaar ervaring in verschillende sectoren bij organisaties zoals Philips, ING, Heerema, Achmea, NXP en Belastingdienst. Sinds 2006 is hij betrokken bij BiZZdesign en heeft zich recent gestort op de data science techniek ‘Process Mining’ bij MonkeyMining. Roderick is regelmatig gastspreker op conferenties en congressen en wordt regelmatig gevraagd om technologie inspiratiesessies voor directies en management teams te faciliteren. Daarnaast is hij verbonden aan de Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool en Business University Nyenrode.

Ben je overtuigd?

Begin gelijk met de MonkeyMiner!

GRATIS MASTERCLASS