3-daagse Training

Process Mining

Process Mining training

Samen met GoNXT hebben wij een Process Mining training ontwikkeld voor jou. Ben jij een consultant, analist, adviseur of (project)manager? Dan is deze 3-daagse Process Mining training perfect voor jou! Tijdens deze training ga jij de kracht van de Process Mining software ervaren. Zo leer jij wat de Process Mining allemaal kan én krijg je de mogelijkheid om hiermee zelf aan de slag te gaan! 

Je krijgt een volledig beeld van wat Process Mining precies inhoud. Van procesanalyses, ontdekken, verbeteren, conformeren tot processen perfectioneren aan de hand van cases. Je leert de kennis voor het automatiseren van procesanalyses & procesoptimalisaties om deze in jouw eigen situatie het beste te kunnen gaan implementeren. 

Wil jij al een langere periode meer weten van Process Mining? Dan is dit hét moment om je in te schrijven voor de 3-daagse training die je opleidt voor een hoogwaardige, gespecialiseerde functie.

  Voor wie?

  Deze 3-daagse Process Mining training is erg relevant voor iedereen die betrokken is met Process Mining en die zijn of haar kennis wil verbreden. Ben jij werkzaam als business analist, proceseigenaar, procesmanager, procesanalist en -consultant en heb je interesse in Process Mining? Dan is deze training ook voor jou aan te raden. Ook als data analist, data scientist of data officer kun je door middel van deze opleiding je kennis en vaardigheden actueel houden.

  Leerdoelen van de Process Mining training:

  • Het eenvoudig kunnen toepassen en implementeren van het 5-stappenplan van Process Mining.
  • Je hebt zelf mogen oefenen met de unieke software van een leverancier
  • Je krijgt inzicht in de Process Mining software tools
  • Je hebt kennis over draagvlakken creëren voor Process Mining in jouw eigen organisatie
  • Je hebt inzicht gekregen in de diepere oorzaken en falende processen en menselijke drijfveren
  • Je beschikt over een compleet overzicht van Process Mining tools
  • Je onderkent het belang van betrouwbare, betekenisvolle procesdata, tijdstempels en event logs
  • Je kunt Process Mining plaatsen binnen het krachtenveld van ERP, CRM en andere bedrijfssoftware
  • Je weet hoe je een procesverbetercyclus organiseert
  • Je krijgt persoonlijke feedback over de uitgewerkte cases die behandeld zijn

   Over Monkey

   Met de inzet van Process Mining helpt MonkeyMining organisaties met het voorgoed veranderen van de Business Process Management aanpak door het verbeteren van processen op basis van feiten. Dit doen ze met behulp van de Process Mining software MonkeyMiner.

   monkeymining logo

    Over GoNXT

    GoNXT gelooft in de onmisbare positie die mens en technologie inneemt binnen een organisatie. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpt GoNXT organisaties de stap te zetten naar transformaties en de kansen van de technologie zo goed mogelijk te benutten.

    GoNXT

    Ben je overtuigd?

    Begin gelijk met de MonkeyMiner!

    GRATIS MASTERCLASS