3-daagse Training

Process Mining

Process Mining training

Ben jij een consultant, analist, adviseur of (project)manager? Dan is deze 3-daagse Process Mining training perfect voor jou! Tijdens deze training ga jij de kracht van de Process Mining software ervaren. Zo leer jij wat de software allemaal kan én krijg je de mogelijkheid om hiermee zelf aan de slag te gaan! 

Je krijgt een volledig beeld van wat Process Mining precies inhoud. Van procesanalyses, ontdekken, verbeteren, conformeren tot processen perfectioneren aan de hand van cases. Je leert de kennis voor het automatiseren van procesanalyses & procesoptimalisaties om deze in jouw eigen situatie het beste te kunnen gaan implementeren. 

Wil jij al een langere periode meer weten van Process Mining? Dan is dit hét moment om je in te schrijven voor de 3-daagse training die je opleidt voor een hoogwaardige, gespecialiseerde functie.

Het programma

Dag 1

Na een korte uitleg van de docent wordt duidelijk wat Process Mining precies is en hoe het precies in zijn werking gaat. Nadat deze vraag beantwoord is zal uitgelegd worden hoe het Process Mining stappenplan toegepast kan worden. Waarbij je met behulp van dit stappenplan een eigen case mag gaan uitwerken. 

Dag 2

Deze dag staat voornamelijk in het teken van de Process Mining Tools. Nadat de uitgewerkte case van dag 1 is besproken, ga je aan de slag met de essentiële functionaliteiten van de Process Mining Tools die eerder de dag zijn toegelicht.

Dag 3

De laatste dag van deze training zal de case van dag 2 besproken worden. Maar natuurlijk is het ook relevant om te zien hoe Process Mining nou ingezet kan worden in jouw eigen organisatie. Op dag 3 zal hier aandacht aan besteed worden en krijg je de ruimte om ook nog een derde Process Mining-analyse uit te voeren. Tot slot zullen de 10 grootste succesfactoren en valkuilen van Process Mining uitgebreid worden toegelicht. 

  Na het afronden van deze 3-daagse Process Mining training heb je meer inzichten, kennis en ervaringen opgedaan om dit direct toe te kunnen passen binnen jouw eigen organisatie!

   Voor wie?

   Deze 3-daagse Process Mining training is erg relevant voor iedereen die betrokken is met Process Mining en die zijn of haar kennis wil verbreden. Ben jij werkzaam als business analist, proceseigenaar, procesmanager, procesanalist en -consultant en heb je interesse in Process Mining? Dan is deze training ook voor jou aan te raden. Ook als data analist, data scientist of data officer kun je door middel van deze opleiding je kennis en vaardigheden actueel houden.

   Details Process Mining training

   Datum:      maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022

   Tijd:            09.00 tot 17.00 uur

   Locatie:      Berghotel Amersfoort

   Prijs:           €1.895 – je betaalt geen 21% BTW

   Voor particulieren zijn de kosten van de opleiding Process Mining aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dit voordeel kan oplopen tot wel 50% van de cursusprijs.

   Direct inschrijven

   Vul hieronder uw gegevens in.

    

   Leerdoelen van de Process Mining training:

   • Het eenvoudig kunnen toepassen en implementeren van het 13-stappenplan van Process Mining.
   • Je hebt zelf mogen oefenen met de unieke software van een leverancier
   • Je krijgt inzicht in de Process Mining software tools
   • Je hebt kennis over draagvlakken creëren voor Process Mining in jouw eigen organisatie
   • Je hebt inzicht gekregen in de diepere oorzaken en falende processen en menselijke drijfveren
   • Je beschikt over een compleet overzicht van Process Mining tools
   • Je onderkent het belang van betrouwbare, betekenisvolle procesdata, tijdstempels en event logs
   • Je kunt Process Mining plaatsen binnen het krachtenveld van ERP, CRM en andere bedrijfssoftware
   • Je weet hoe je een procesverbetercyclus organiseert
   • Je krijgt persoonlijke feedback over de uitgewerkte cases die behandeld zijn

   Meer informatie

   Vul hieronder uw e-mailadres in en krijg meer informatie over de training.

    

   Passionned Group

   Sinds 2004 is Passionned Group het toonaangevende bedrijf voor het ontwerpen en implementeren van data gedreven en intelligente organisaties. Zij helpen middelgrote en grote bedrijven de overstap te maken naar een data gedreven organisatie door een team van gepassioneerde consultants, instructeurs en interim-adviseurs ter beschikking te stellen. Waarbij de digitale transformatie een grote hoofdrol speelt. Het intelligenter maken van een organisatie is een spannende en opwindende uitdaging, die met beide handen worden aangepakt.

   Process_Mining_training_PG
   Roderick Schreuder

   Roderick Schreuder

   Roderick Schreuder is een technologie ondernemer en data science expert. Hij heeft + 20 jaar ervaring in verschillende sectoren bij organisaties zoals Philips, ING, Heerema, Achmea, NXP en Belastingdienst. Sinds 2006 is hij betrokken bij BiZZdesign en heeft zich recent gestort op de data science techniek ‘Process Mining’ bij MonkeyMining. Roderick is regelmatig gastspreker op conferenties en congressen en wordt regelmatig gevraagd om technologie inspiratiesessies voor directies en management teams te faciliteren. Daarnaast is hij verbonden aan de Hogeschool Utrecht, Avans Hogeschool en Business University Nyenrode.

   Ben je overtuigd?

   Begin gelijk met de MonkeyMiner!

   GRATIS MASTERCLASS